Copilul cu aparat dentar sau nu

Uite asa am ajuns la concluzia ca exista si aparat dentar la preturi convenabile ……

A venit si perioada cand copilul mjeu isi schimba dintii. L-am invatat de mic sa se spele pe dinti si inca vede efortul asta ca pe ce ceva ce vreau eu. Stie ca e bine sa se spele pe dinti, pentru a-i avea sanatosi insa asta nu- motiveaza sa se spele pe dinti fara ca eu sa ii aduc aminte. Asa ca nu am de ales si il bat la cap dimineata si seara pana ii va intra in relfex…sper.

Am inceput sa facem vizite la stomatolog , chiar si atunci cand e nevoie mergem la control sau la plombat . Una din datile in care s-a intamplat asta eram plecati din oras asa ca am cautat cinica stomatologica Bucuresti . ne-am dus acolo in control, pentru ca tot timpul am avut teama sa nu creasca dintii gresit si sa trebuiasca un aparat dentar . Asta nu pentru ca fi neaparat un lucru rau , pentru ca pana la urma un aparat denar nu face decat sa repare si e un lucru bun ca astfel de aparate dentare exista.

Insa mi se pare un pic incomod sa trebuiasca sa alegi unul dintre aparate dentare ca mai apoi sa te obisnuiesti cu ele. Dar daca nu e de ales atunci cel mai bine alegi unul cu siguranta ca la un moment dat copilul va avea un zambet frumos in viitor.

aparat dentar

La clinica stomatologica Bucuresti , am fost primiti cu bratele deschise. Copilul a fost consultat cu atat atentie  si asta mi-a placut. Au stiut cum sa se comporte cu Mario incat el sa inteleaga si chiar sa prinda drag de stomatolog. Lista de preturi a fost un corecta in raport cu calitatea serviciilor.

Deocamdata in gurita lui e totul in regula, Are doua carii plombate care practic momentan sunt tinute sub control. I-au cazut doi dinti si deja i-a crescut altul. Cel crescut nou este perfect drept si creste in parametrii normali. Domnul stomatolog a spus ca deocamdata totul arata bine. Pe langa consultatie i-a explicat ce se intampla cu un dinte nespalat si cat de usor ajunge la carie ca mai apoi sa il doara.

Iar in cazul in care o sa fie nevoie de aparat , mi-a explicat de cate feluri pot fi si bineinteles mi-a vorbit si de preturi. Mi-a spus ca la un copil pozitionarea corecta a dintiilor nu dureaza mult si atunci nici purtarea apratului nu trebuie sa fie pe o perioada foarte mare de timp.

Citydent vine in ajutorul oricaui copil dar si unui adult, cu sfaturi, consultatii si bineinteles lucrari stomatologice. Merita o vizita pentru a asigura sanatatea dintilor tai.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *