Pensulele fac 50% din machiaj

Stiti si voi ca de cativa ani buni, machiajul a devenit o arta. Nu mai e atat de simplu cum era. Daca era doar fondul de ten , acum aveti nevoie de o baza pe o piele bine hidratata. Sunt mii de feluri de farduri si modele de  pensule make-up .

Imi aduc aminte la primul set de pensule make-up, cum ma uitam pe net sa invat fiecare intrebuintare a ei . Si incepeam sa exersez zilnic pana sa imi formez mana. Ca mai apoi sa exersez pe prietenele mele pana mi-am dat seama ca imi place si ca e ceea ce imi doresc sa fac.

A trecut timpul si acum cand vad pensule machiaj imi dau seama fiecare pentru ce e sij daca sunt pensule machiaj pofesionale sau nu.  Pana la urma o pensule trebule sa fie de calitate daca iti doresti ca si machiajul sa fie unul de laudat .Bineinteles ca au o mare importanta si produsele pe care le folosesti si calitatea produselor face diferenta machiajului. Insa daca ai pensule machiaj profesionale si de calitate machiajul perfect e asigurat 50%. Probabil multe dintre voi ma contraziceti insa tot atata de multe nu ati incercat pensule make-up de calitate din par natural sa vedeti ce mare e diferenta.

Pana sa imi iau primul set profesional eram absolut sigura ca pensulele mele erau un set de pensule machiaj profesionale. Eram incantata de ele , insa la cumpararea unor pensule calitative special create pentru machiaje profesionale am realizat ca ceea ce avusesem nu erau atat de bune cum credeam. Acum nu as mai renunta niciodata la pensulele profesionale.

Bineinteles ca atunci cand nu profesezi meseria de machior nu trebuie neaparat sa investesti o gramada de bani in produsele de make-up. iti poti cumpara strictul necesar si sa te descurci foarte bine cu el.

Eu la inceput am avut aceste pensule de pe Buymag

Si pentru strictul necesar e mai mult decat suficient, plus ca are un pret foarte bun.

Apoi mi-am comandat pensulele ovale de care sunt la fel de incantata

Pe Buymag gasiti produse pentru machiaj,  cosmetica, ingrijire par, epilare, manichiura sau chiar pentru dotari saloane, Produsele sunt la un pret foarte bun si gama este foarte variata .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *