Tensiune mica sau mare?

O data  cu varsta incep si mici griji vis-a -vis de sanatate. Nu zic ca sunt de varsta inaintata insa consider ca trebuie sa fim mai atenti atunci cand suntem la maturitate. Nu degeaba zice bunica cand suntem mici “ai grija ca daca umbli cu spatele gol o sa ai probleme cu la batranete”. Are si ea dreptatea ei si nu ar trebui sa o contrazicem. Insa si noi suntem tineri si “neascultatori”. Tocmai de aceea consider ca sunt mai multe lucruri ce nu ar trebuie sa lipseasca din casa, cum ar fi o aspirina , un paracetamol, un termometru sau macar unul dintre tensiometre digitale de incheietura Sendo Smart . Pana la urma tensiunea unui om dupa o anumita varsta variaza, unii o au mai mica (ca si mine) , altii o au mare si atunci apar problemele, care nu sunt neaparat grave.

Asa mi-am achizitonat si eu unul dintre tensiometre digitale mai exact tensiometru de incheietura. Astfel cand ma simt un pic mai ciudat, imi iau imediat tensiunea si stiu daca mi-a scazut si care ar fi cauza starii mele. Nu le gasesti la un pret exagerat, tocmai de aceea cred ca oricine isi poate perimte achizitionarea unui tensiometru de incheietura, usor de folosit si la indemana oricui.

Eu personal l-am cumparat de la Sendo Smart , pentru ca au produse testate clinic, 5 ani garantie si au sistem de protectie pentru artere. Au o gama diversificata de tensiometre digitale , sunt seriosi si promti.

Eu stiu deja ca atunci cand mi-e rau dimineata am tensiune mica si ar trebui sa beau o cafea. Insa pentru a fi sigura ca am dreptate  pun tensiometru si aflu in cateva secunde.

Sendo Smart nu m-a dezamagit pana in momentul de fata si nu cred ca o va face, pentru ca atunci cand vinzi produse testate si profesionale nu ai cum sa dai gres.

Cad vorbesc de pret sa stiti ca isi merita toti banii, pana la urma nu cred ca poti compara un tensiometru chinezesc luat de la supermarket cu unul medical ce iti arata cu exacitate ce tensiune ai.

Va doresc multa sanatate! Si sper ca nu o sa aveti nevoie prea des de folosirea unui tensiometru 🙂

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *