Achizitionarea unui apartament in Targu Jiu

Nu vi se intampla des sa vedeti ceva si sa spuneti ca e frumos dar sa nu aveti posibilitatea in momentul ala sa cumpaati acel produs.La asa ceva ma gandeam atunci cand am vazut anunturi imobiliare in Targul Jiu . Ma ducea la gandul cumpararii unui apartament si bineinteles cat de greu e sa alegui atunci cand chiar ai posibilitatea financiara.

Eram la prietena mea in Targul Jiu ce momentan sta in chirie. Satula sa plateasca chirie la altii a decis ca cel mai bine e sa caute apartamente de vanzare Tg Jiu  sau chiar si case de vanzare Targu Jiu pentru a sti unde s-ar incadra bugetul ei . O data luata decizia e cel mai greu sa alegi ceea ce iti doresti. Pentru ca la mijloc e vorba de bani multi si chiar nu-ti doresti ca dupa achizitionarea unui imobil sa iti dai seama ca nu e ceea  ce ti-ai dorit.

Pana la urma atata cautare e epuizanta si chiar te duce in starea cand parca nu mai vrei nimic. Tocmai de aceea  a apelat la o agentie de imobiliare Tg Jiu. iar impreuna cu un agent s-a uitat peste anunturi imobiliare Targu Jiu. Nu zic ca alegerea unui agent iti simplifica treaba pana la zero. insa conteaza foarte mult ca el are deja o baza de date cu imobiliare Tg Jiu stiu foarte bine baza si pasii achizitionarii unui imobil si cu siguanta itui simplifica cautarea la jumate. In cautarea zilnica de anunturi imobiliare Targu Jiu  a gasit diverse imobile frumoase ca si design dar cu amplasare proasta. Sau cu amplasare buna dar stil foarte vechi.

In ziua in care am trecut pe la ea era ca si ultima data , cu laptopul in brate , cauta apatamente de vanzare Tg Jiu parca dezamagita si satula sa mai caute zilnic aceleasi anunturi fara nici un rezultat pozitiv .

apartament vanzare Targu Jiu

Eu am cautat impeuna cu ea case de vanzare Targu Jiu  si imi propusesem sa nu plec din Targu Jiu pana nu o ajut sa ia o decizie corecta. Asa ca ne-am fortat intarit sa cautam impreuna pana am dat de Magazinul de Case unde am gasit foarte multe apartamente in zone bune. Parca ochii i se umpleau de fericire atunci cand nu stia ce sa aleaga si parca majoritatea ii placeau .

Pe site-ul loc gasesti totul pe categorii, spre exemplu ar fi categoria de vanzari ( apartamente, case, etc) , sau inchirieri, chiar si categoria de agentii imobiliare. Ar fi imposibil sa nu gasesti acolo tot ceea ce cauti.. Tot ei ofera posibilitatea sa a cumpara un apartament in afara tarii sau chiar inchiria unul.

Am gasit apartament oe Magazinul de Case, cu trei camere, maricel cu doua balcoane, in zona buna. Exact asa cum si-a dorit iar eu am plecat de la Targu Jiu multumita ca i-am putut fi de ajutor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *