Canapele pentru orice pretentios

Ei bine daca in articolul trecut va vorbeam despre achizitionarea unei case sau a unui apartament , azi va vorbesc de mobilarea lui. Personal consider ca nu e un lucru usor sa mobilezi o casa iar la final sa iti si placa ce a iesit. Am vazut apartamente noi , mari si incapatoare insa mobilate fara gust. Pana si achizitionarea unei canapele extensibile ieftine si moderne aici la noi in tara nu mai e un lucru imposibil. Cand vine voba de preturi putem discuta de buzunarul oricui. Pentru ca modelele sunt diverse si oricine isi poate permite o canapea. 

Prietena mea duce o lupta continua in cautarea unei canapele extensibile , ajungand acum la luni intregi de cautarea fara succes. Consider cu tarie ca cel mai bine ar fi sa apeleze la cineva ce face canapele la comanda pentru ai face o canapea exact pe marimea dorita dar si culoare si mai ales model. Pentru ca atunci cand spatiul tau e restrictionat si mai ales design-ul este unul specific nu poti sa aduci o canapea ce nu se potriveste decorului.

canapea

Isi doreste unul dintre modelele de canapele extensibile in special pentru musafirii ce pot veni la ea si isi doresc sa ramana peste noapte. Ca si preturi, intre canapele la comanda si cele gata facute si date spre vanzare nu este diferenta.

Insa pe langa canapea ai nevoie de o masuta de cafea, sub aceasta trebuie sa fie un covor bine ales ( daca se alege achizitionarea unui covor) si lista poate continua la nesfarsit. Bucataria e si ea un spatiu foarte important mai ales pentru familiile ce adora gatitul. La fel e si baia dar si dormitorul, Pana la urma orice spatiu din casa ta ajunge sa fie un lucru important caruia trebuie sa ii acorzi atentie.

Pentru a veni in ajutor prietenei mele , mi-am adus aminte de Kalenda , ce se ocupa de comertul de mobila inca din 1997. Au magazine proprii dar se regasesc si in magazinele partenere.. Comercializeaza o gama larga de mobila , tapiterii, saltelesi decoratiuni toate alese cu atentie de la peste 50 de fabrici din Polonia. Oferta produselor Kalenda se mdifica constant si mai ale stiu sa ofere mobilier aflat in trend an de an. Desi nu se gasesc la Sibiu , cu siguranta e o usurinta de a vedea si comanda produselor in magazinul online aici  www.Kalenda,ro

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *