3 ținute casual pentru vara

Blugi negri skinny și bluză cu mâneci scurte

O dată cu venirea verii te gândești că fustele și rochiile sunt singurele tale opțiuni în crearea unei ținute confortabile. Acest lucru nu este adevărat deloc, întrucât poți avea o ținută lejeră, mai ales dacă aceasta este una de tip casual.

Pentru a avea pe timp de vară o ținută casual lejeră, optează pentru niște blugi negri skinny pe care să îi potrivești cu o cămașă lejeră cu mâneci scurte sau trei sferturi. Alege o cămașă vaporoasă, într-o culoare închisă, iar lookul tău casual va fi aproape complet. Micile accesorii precum o curea, un lanț din aur și ceasul preferat vor finisa în totalitate ținuta casual.

Rochie albă lejeră și adidași

În zilele mai călduroase s-ar putea să fugi de blugii călduroși. O altă ținută casual pentru vară pe care ți-o recomand este o rochie albă lejeră, cu o terminație asimetrică. Această rochie va goni imediat razele puternice ale soarelui, în timp ce tu te vei bucura de lejeritate în mișcare și de o rochie frumoasă.

În picioare poți purta niște adidași, teneși sau sneakerși albi care vor face din ținuta ta una casual. Brățările colorate împletite și un lanț în culori de bronz și roz pot adăuga un vibe aparte, numai bun pentru vară și pentru festivalurile din această perioadă.

Top în dungi și pantaloni scurți din denim

Hainele din denim sunt extrem de populare în acest an așa că nu trebuie să îți lipsească piesele vestimentare realizate din acest material. Un look casual de vară poate fi ușor obținut cu ajutorul unor pantaloni scurți din denim într-o culoare deschisă numai bună pentru zilele însorite.

În partea de sus, poți să te îmbraci cu un top în dungi alb cu roșu care va fi pata ta de culoare esențială din outfit.  Continuă cu această pată de culoare prin adăugarea unor sandale sau papuci lejeri roșii și a unei genți în aceeași culoare. Accesoriile micuțe sunt binevenite, ochelarii de soare fiind esențiali pentru a te proteja de razele puternice.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *