Apostilare, traducere, legalizare si supralegalizare.

Probabil nu stiti ca atunci cand iesiti cu orice document din tara ( nu vorbesc de actul de identitate), trebuie sa fie dus la apostilare , ca mai apoi la  tradus in limba tarii in care va duceti si aveti nevoie de actele cu apostila. Dupa apostila si tradus, actele trebuiesc duse la supralegalizare, pentru ca dupa sa ai siguranta ca ele vor fi recunoscute si acceptate in tara in care mergeti.

Stiu ca atunci cand nu cunosti subiectul si nu ai mai auzit de apostilare sau supralegalizare pare un lucru greu si poate imposibil de rezolvat. Insa nu tot ceea ce pare complicat e asa, Acum sunt firme care fac asta pentru tine, care au profesionisti sa faca treaba perfecta de la cap la coada.

Am vazut la firma de traduceri,  oferte precum supalegalizari la pret avantajos 

Este vorba despre Academia de Traduceri unde poti  traduce orice act doresti in peste 200 de limbi, le poti legaliza si supralegaliza.

Tot ei au o multitudine de alte servicii precum :

  • apostile
  • traduceri legalizate
  • vizarea documentelorcomeriale la Registrul Comertului
  • vizarea oricarui document la orice minister sau autoritate competenta
  • vizarea actelor de studii
  • procura pentru Turcia
  • servicii consulare, vizare la orice Ambasada.

Un act trebuie tradus si legalizat atunci cand iese dn tara si ai nevoie de el acolo unde mergi. Insa nu multi stiu ca ele trebuie sa aiba apostile cu stampila de la Haga si ca trebuiesc supralegalizate la Camera Notarilor Publici. Pentru ca de cele mai multe ori afli atunci cand ai nevoie si te trezesti plimbat dintr-o parte in alta pana rezolvi totul asa cum trebuie.

Atunci de ce sa nu apelezi direct la cineva specializat? Aici ma refer in mod direct si la companiile mijlocii si mari care au nevoie permanent de astfel de acte si pentru care o firma precum Academia de Traduceri le-ar usura cu mult munca lor de a umbla dintr-o parte in alta..

Pe site-ul lor se poate solicita o oferta de pret, se poate plati online si bineinteles actele vor fi trimise in cel mai scurt timp posibil acasa sau la sediul firmei prin curierul rapid. Mai simplu de atat nu cred ca poate fi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.