Ceva delicios in Bucuresti

Va povesteam acum ceva timp de excursia mea in Bucuresti, acum sunt din nou aici la un curs important. Dar cum nu cunosc foarte bine orasul si nici nu cred ca am cum sa il invat vreodata, am ramas fan  pizza de la Pizzicato in sectorul 4

Cea mai buna solutie atunci cand nu sti ce sa gatesti, nu ai timp sa gatesti sau nu ai unde sa gatesti ( in cazul in care sunteti cazati si nu aveti bucatarie). Locul unde mancati o pizza delicioasa in Bucureti

Pizza arata foarte bine, e delicioasa si cred ca le-am incercat aproape pe toate. Ziceam mereu catre colegele mele : comanda pizza sector 4, pizza sector 4, livrare pizza sector 4,  ca cei de pe malul marii ‘ ia pizza neamule, comanda pizza sector 4″.  Macar asa ne relaxam dupa curs si radeam impreuna.

Intotdeauna serile de pizza incepeau cu livrare pizza sector 4, apoi cu savurare pizza sector 4, iar in timp ce se intampla asta, noi povesteam  despre curs, despre noi si cum ne petrecem timpul acasa. Pentru ca fiecare era dintr-un oras diferit decat Bucureti. intalnite la un curs important si frumos.

Am devenit toate cele mai mare fane in a manca pizza de Pizzicato, intotdeauna cumparam 4 feluri de pizza si mancam toate din fiecare.

Cu o asa aventura frumoasa nu aveam cum sa nu va aduc aminte de unde sa manacati pizza cand ajungeti la Bucuresti . Iar la ei nu doar ca gasiti pizza foarte delicioasa dar au si alte preparate la fel de gustoase precum salate, snitele, carne la gratar, wok de pui, somon a gratar, legume la gratar, burger de pui, burger de vita, hamsii, chiftelute, paste, supe si bineinteles deserturi, bauturi pana chiar si tigari.

Recunosc ca nu intotdeauna avem pofta de pizza  si atunci se intampla sa mananc o salata sau sa comand meniul meu preferat la 25 lei cu supa de pui si wok de pui.

Daca ar fi sa recomand doar un fel de pizza, mi-ar fi foarte greu sa aleg asa ca va spun sortimentele preferate de mine, si anume: camembert si trufe, prosciutto crudo si rucola ( sunt iubitoare de rucola), con zucchini, boscaiola si cand am chef de ceva picant atunci comand diavola.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *