Brățara de argint – accesoriul care dă viață ținutei tale vestimentare

Încă din cele mai vechi timpuri, brățara se află printre cele mai utilizate obiecte cu care se împodobeau adesea, atât femeile, cât și bărbații.

De altfel, în anumite contexte culturale, brățara era un accesoriu care avea rol de indicator al statutului social. Astfel, femeile care aveau bijuterii scumpe făceau parte din familii aristocrate, în timp ce persoanele de condiție modestă purtau brățări confecționate din fier sau din alte materiale.

Deși vremurile s-au schimbat, iar industria fashion a avut o evoluție diferită, putem afirma cu tărie că unele modele de brățări – cum ar fi cele din argint – nu se demodează niciodată.

De ce să porți brățări din argint?

În primul rând, argintul denotă rafinament, iar modul în care îți accesorizezi ținuta spune foarte multe despre tine. Dintotdeauna, argintul a avut o simbolistică aparte la diferite popoare, indiferent de cultură și de religia din care acestea făceau parte. De pildă, exista credința conform căreia dacă purtai un obiect de podoabă confecționat din argint erai apărat de spiritele malefice și puteai fi ocolit de boli. Cunoaștem bine expresia din popor „a dat boala peste tine”, așadar exact pentru acest tip de superstiție, prin purtarea unei bijuterii din argint, căreia îi era atribuit un spirit și care era personalizată, oamenii credeau că argintul îi va proteja într-un fel sau altul.

În al doilea rând, industria bijuteriilor a cunoscut o evoluție excepțională, așadar, în ziua de astăzi, se pot găsi brățări de argint potrivite pentru toate stilurile. De altfel, obiectele de podoabă confecționate din argint sunt la mare căutare datorită proprietăților de natură fizică pe care le au – fiind ușor de întreținut și ușor de accesorizat – și de natură simbolică, punând accentul pe feminitate și semnificând intuiția, echilibrul și cunoașterea interioară.

Un alt beneficiu pe care această bijuterie îl oferă este faptul că, în unele situații, poate fi purtată în combinație cu alte brățări și este ușor de asortat.

De asemenea, un alt avantaj pe care îl conferă brățările de argint este faptul că fac parte din categoria accesoriilor clasice care nu se vor demoda niciodată, indiferent de contextul temporal.

Nu în ultimul rând, nicio femeie nu se poate plânge de faptul că are prea multe haine în dulap sau prea multe accesorii în caseta de bijuterii.

Brățara, accesoriul care îți definește stilul

Așa cum un pictor alege cu grijă culorile ideale pentru tabloul său, așa și o femeie caută cele mai potrivite haine din șifonier pentru a se îmbrăca atunci când are loc un eveniment special. De altfel, nu ne putem imagina un tablou neterminat, nu-i așa? Gândește-te că așa arată ținuta ta dacă nu este accesorizată.

De fapt, cine spune că trebuie să purtăm articolele vestimentare cele mai frumoase doar la ocazii? Putem să ne îmbrăcăm frumos, elegant, în fiecare zi, nu doar în anumite contexte.

De altfel, o brățară deosebită îți poate însufleți în mod considerabil ținuta și, de asemenea, îți poate îmbunătăți starea de spirit.

De unde pot cumpăra brățări distinse pentru femei?

Dacă îți dorești să achiziționezi brățări din argint la prețuri accesibile, poți vizita magazinul Ariki Bijoux situat în magazinul Victoria, pe Calea Victoriei, nr 17, sau în Galeria Vitantis Shopping Center, în Carrefour Vitan, pe șoseaua Vitan Bârzești nr. 7 A.

Dacă nu ai mult timp la dispoziție de colindat prin magazine, accesează site-ul ariki.ro și comandă online bijuteria dorită.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *