Un fizic sanatos, tu ce planuri ai pentru 2018?

Sa fie aceasta  provocare o coincidenta? Sau totul se intampla cu un rost? Eu as spune ca totul se intampla cu un anumit scop si nu doar o data m-am convins ca am dreptate.

A inceput un nou an , alte planuri, alte teluri de atins. Cred ca oricare dintre noi a spus macar o data ” in acest an o sa…. ” sau ” la anul fac asta …”  . Eu anul acesta nu mai vreau nimic material, ceea ce imi doresc sunt lucruri ce cu multa ambitie o sa le am , iar pe plan sentimental nu mai am ce sa cer. In acest an nu imi mai doresc “telefon nou”, ” sa schimb masina ” , etc.

Datorita trecerii timpului cred ca ajungi intr-un final sa iti dai seama ca nu mai pot manca orice daca vrei sa te menti sanatos si cu un corp frumos. O data cu trecerea anilor ciocolata aia mancata cu atata pofta intr-o seara de duminica la film nu o mai dai jos atat de usor ca la 16 ani. Iar pe langa problema aspectului fizic este si problema de functionare a organismului.

Eu am remarcat ca atunci cand nu mananc sanatos  si mananc dezordonat ma simt mult mai “grea ” , fara energie si cu siguranta si psihiccul e afectat.

E intr-adevar greu sa incepi un nou mod de viata cand vine vorba de mancare. Mai ales cand esti obisnuit de mic sa amesteci in aceasi masa carne, cartofi si paine. Dar sunt convinsa ca suntem capabili sa invatam sa mancam asa cum trebuie si atat cat trebuie.

Ca si concluzie, anul 2018 vreau sa fie anul schimbari in materie de mancare si automat a fizicului meu si pe langa astea trebuie neaparat sa ma apuc de un sport, fie el alergat, sala, fitness, inot, etc.

Din pacate in ultimele luni am pus ceva kilograme in plus, invizibile pentru cei din jur dar foarte vizibile pentru mine asa ca am cautat tot felul de programe ce m-ar putea invata sa mananc sanatos si corect. Pentru ca pana la urma nu conteaza doar sportul ci si sa schimbi ceva din interior.

Dupa toate cercetarile mele am dat peste programul cu care au reusit sa-si atinga scopul peste 5000 de romani. Reset by Limitess este un program ce dureaza 3 luni de zile, in care primesti online tot ceea ce este necesar pentru a-ti remodela tot corpul in mod frumos si sanatos. Cu siguranta la terminarea celor 3 luni poti deveni nutritionistul familiei tale.

In prima luna o sa primesti un plan nutritional  personalizat! In functie de obiectivul tau  ce va fi realizat in urma unei testari online.

In cea de-a doua luna vei sti exact ce sa mananci tu si familia ta,

iar in cea de-a treia luna o sa afli secrete si moduri de viata sanatoase pe care le vei aplica pentru tot restul vietii. Ele nu vor mai permite surplusul de greutate!

Eu sunt dispusa sa incerc sa mananc sanatos si in acelasi timp sa am grija si de fizicul meu asa cum ar trebui.

Voi ce planuri aveti pentru anul 2018?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.