De ce am ales un site culinar

Nu pot spune ca a fost ceva premeditat de mult timp ci mai degraba ceva spontan. Acea idee ce iti vine si “tinggg” o si realizezi.

Asa am facut si eu, incepusem sa dezvolt o pasiune in a gati mai ales retete noi, delicioase si relativ usoare. Asa ca mi-am spus ca nu ar fi rau sa pun pe “foaie”retetele pe care le fac si a le arat si celorlalti. Bineinteles ca am decis sa public doar ce este cu adevarat probat de mine si mai ales gustos.

Inca de la inceput am decis sa public retete gustoase ce merita gatite macar o data, am respins inca de la inceput in a publica retete “doar pentru a publica ” . Blogul Piper Negru este la inceput de drum, e nascut din pasiune si placerea de a gati. Fiind in totalitate facut de mine, de la site, la nume, la retete si poze  tin sa spun ca sunt mandra de ceea ce a rezultat desi mai e de munca dar nu ma plang ci din contra, imi face placere.

Fiecare reteta noua o vad ca pe o provocare si intotdeauna am emotii la rezultatul final si ma bucur cand este unul pozitiv pentru ca stiu ca am mai ” invins ” o reteta si o voi putea posta pe blog. Multe dintre retetele publicate au fost gatite de mai multe ori dupa publicarea lor, asta pentru ca rezultatul a fost unul atat de delicios incat nu i-am putut rezista.

Daca ar fi sa va spun care sunt retetele mele preferate dintre cele publicate, nu cred ca as putea alege. Toate au ceva deosebit, toate sunt delicioase si le recomand.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.