Top 3 finisaje PERFECTE pentru noul tău apartament

proiect apartament

Fiind început de an, cu siguranță îți faci planuri în ceea ce privește principalele schimbări și achiziții din 2018. O vacanță exotică, o mașină mai mare sau o locuință nouă pot fi pe lista ta scurtă de cumpărături, pentru care ai economisit bani în ultima perioadă.

Îproiect apartamentn cazul în care urmărești de ceva vreme piața imobiliară, ai constatat cu siguranță notorietatea ansamblurilor rezidențiale ale Nouminvest. Despre prețurile noilor apartamente din Barbu Văcărescu, dar și unde poți să vezi proiectul cel mai potrivit nevoilor tale, poți afla foarte rapid de pe site ori contactându-i personal pe dezvoltatori.

După alegerea apartamentului, urmeză să te gândești la finisaje și cum îți dorești ca noua ta casă să te primească.

Descoperă cele mai bune 3 finisaje pentru casa ta:

1. Parchetul. Cel mai important aspect de care să ții cont este investiția pe termen lung. Podelele nu se schimbă des, poate nici măcar o dată la zeci de ani, dacă faci alegerea potrivită. Cel mai recomandat este să te orientezi către parchetul din lemn masiv, pentru care ai garanția calității și rezistenței în timp. O altă caracteristică importantă este calitatea sa de bun material termoizolant, ce va asigura căldură în căminul tău. Poți intra AICI, pentru mai multe detalii și oferte.

2proiect apartament . Obiectele și instalațiile sanitare. Cu siguranță îți dorești ca baia și bucătăria ta să arate impecabil, de aceea trebuie să investești în obiecte de calitate și cu o durată lungă de viață. Astfel, nu va trebui să te îngrijorezi de posibile defecțiuni sau de riscul de a le înlocui la un interval scurt de timp. În plus, obiectele de calitate inspiră grijă și bun-gust, ce vor fi apreciate de familia și prietenii care te vor vizita.

3. Mobila. Ultimul pas înainte de mutare trebuie să aibă în vedere alegerea mobilei. Și în cazul acesta este indicat să te gândești că mobila casei nu se schimbă nici măcar o dată la câțiva ani, în timp ce unii păstrează piese de mobilier pentru o viață întreagă. Inspiră-te pe Internet și mergi în magazinele care îți dau opțiuni de personalizare a comenzii. Nu uita să ții cont de calitate, dar și de prețuri, deci nu te avânta să iei decizii pripite, în special pentru că ai timp destul până la mutare.

Înainte de a lua decizii, consultă-te inclusiv cu dezvoltatorul tău. Este posibil să obții astfel reduceri la unele finisaje și să te orientezi mai ușor, în cazul în care nu te-ai hotărât.

Comments

comments

2 thoughts on “Top 3 finisaje PERFECTE pentru noul tău apartament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.