Prima luna Limitless

Incep o noua saptamana si chiar ultima din prima luna din programul Reset by Limitless.

A fost o luna si grea dar si placuta. Grea pentru ca desi la inceput parea usor dupa vreo 14 zile de meniuri fixe incepi sa vrei sa mananci si altceva, tinzi sa cazi prada tentatiilor si pare din ce in ce mai greu. Dar asta e defapt un hop. E foarte important sa rezisti si sa fii la fel ca devotat ca la inceput.

Ador si ma bucur ca am ales sa urmez acest program. Pentru ca m-a educat si ma educa in continuare in privinta mancarii.

Am invatat ” secrete “, cum sa combin mancarea in asa fel incat farfuria mea sa fie cat mai sanatoasa si sa ii ofere organismului meu exact ceea ce are nevoie.

Partea cea mai frumoasa este ca imi place sa invat ceea ce imi face mie bine. Sa nu mai mananc haotic si sa realizez cat de important este ceea ce mancam.

Limitless

Am invatat sa citesc etichetele produselor. Sa fiu atenta la gramaj si mai ales sa renunt la tot felul de ” gustari ” nesanatoase.

Pofta de dulce s-a micsorat considerabil si asta ma bucura. Eu ma simt bine, nu am mai avut de mult senzatia de balonare si ma simt mult mai energica. Plus ca am inceput zilnic sa fac miscare.

Prima luna a fost cu meniueu zilnice fixe, a fost cu video-uri educative, motivante dar si sfaturi.

Astept cu nerabdare sa vad ce ma asteapta de joi incolo.

Va tin in continuare la curent.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.