Tips & Tricks: ce pantofi să porți în funcție de eveniment

Sunt ocazii în care este greu să știi ce este bine și ce nu este recomandat să porți la un eveniment, în special dacă trebuie să ții cont de locație, de anotimp și vremea de afară, de dress-code și de oamenii alături de care urmează să participi.

În primul rând, alege ținuta pe care o vei purta. Dacă ești nesigură în ceea ce privește specificul evenimentului ori locația, recomandarea este să telefonezi gazdei pentru a fi sigură că faci alegerile potrivite. Îndrăznește să afli astfel de detalii pentru a nu cădea pradă ridicolului atunci când îți dorești  mai puțin. De asemenea, fiindcă vrei să fii admirată pe deplin, trebuie să ai o ținută impecabilă din toate punctele de vedere.

Află mai jos ce modele de pantofi se potrivesc anumitor evenimente:

• Întrucât se apropie un nou sezon al nunților, la care ești invitată să participi, trebuie să te gândești cu mult timp înainte ce rochie preferi și dacă o poți purta la două evenimente diferite în acest an. Ideal este să abordezi ținute diferite de fiecare dată, însă dacă nu ai această posibilitate, poți opta pentru o rochie uni elegantă pe care să o accesorizezi potrivit. Pentru un efect impresionant, noi modele la sandale de dama la Modlet, la care să asortezi o geantă plic sau un clutch deosebit. Pentru nunți, ai ocazia să optezi pentru sandale decupate, în special dacă evenimentul are loc în timpul verii. Trebuie doar ca încălțările să nu facă notă discordantă cu restul ținutei.

Pentru situațiile în care trebuie să-ți însoțești copilul la petreceri în aer liber la care sunt invitati și părinții, alege să te îmbraci cât mai comod. Astfel de petreceri sunt destinate relaxării, drept urmare nu trebuie să îți faci apariția în altceva decât în haine casual, lejere. Dacă vrei să te bucuri de acest timp, dar să dai o notă chic ținutei tale, comanda din colectia de pe site a celor de la Modlet. Poartă aceste sandale ușoare și fără toc cu rochii vaporoase ori blugi și tricouri vesele, de vară la petrecerile informale în aer liber.

• Poate cel mai dificil este să decizi ce vei purta la un dineu formal, la un eveniment sofisticat la care iei parte pentru prima dată. Este foarte important să lași impresia corectă, așa că interesează-te de cum va fi vremea, care este dress-code-ul obligatoriu și creaază inclusiv o ținută de rezervă. La astfel de evenimente nu este indicat să porți sandale sau pantofi decupați, obligându-i pe ceilalți să îți admire picioarele fără să își dorească acest lucru. O pereche de panfofi stiletto nu pot da niciodată greș. Alege o nuanță nude sau pantofi negri cu un toc nu prea înalt pentru a nu crea disconfort.

Ține cont de aceste sfaturi extrem de utile pentru a nu da greș la viitoare apariție. Crează-ți o ținută irezistibilă și mereu potrivită evenimentelor la care participi în doar câțiva pași și te vei simți bine cu orice ocazie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.