M-as intoarce in trecut sa vorbesc cu mine

Daca m-as putea întoarce în trecut, sa vorbesc cu persoana mea de atunci…. Unii ar spune ca nu am avut o viata usoara, eu as spune ca am reusit sa merg inainte de fiecare data.

Si nici nu-mi place sa vorbesc despre lucrurile mai putin fericite. Ca si multi dintre voi, ignorand imi formez un scut fata de ceea ce nu imi face bine.

Dar mi-as spune mie de atunci ca nu are rost sa plang atat de mult. Ca de fapt toate trairile negative sunt trecatoare si ma vor intari mai mult.

Mi-as spune ca sunt putini oameni demni sa-ti fie prieteni, sunt oameni invidiosi, prefacuti si mincinosi. Nu trebuie sa ma incred in oricine imi da impresia ca imi e prieten.

Mi- as spune sa nu mai pun suflet si nici sa fiu prea amabila, pentru ca oamenii tind sa profite de bunatate si atunci când nu mai au nevoie de tine sa te indeparteze. Mi-as spune sa nu incerc sa schimb pe cineva pentru ca un om nu se va schimba niciodata.

Mi- as spune ca sunt oameni meniti  sa ii cunosti doar trecator. Pentru ca multi oameni au ca scop doar sa treaca prin viata ta, de cele mai multe ori apar sa te ajute in anumite situatii sau sa-i ajuti tu  pe ei. Cu siguranta prietenii adevarati vor ramane pentru totdeauna.

Mi- as spune sa nu- mi fie teama de viitor, sa nu- mi fie frica ca voi ramane singura, ci ca nu toti oamenii dragi se indeparteaza la un moment dat, unii chiar raman.

Mi-as spune ca suferinta face parte din viata la fel cum e si fericirea, de aceea ar trebui sa zambesc mai mult. Ca trebuie sa iubesc viata si sa am incredere ca la un moment dat va intra pe un fagas normal si cand se va intampla asta voi uita hopurile trecute ce la acea clipa mi-au distrus visele.

Mi- as spune ca greselile se repeta doar pentru ca prima data nu am invatat din ele,

Mi-as spune sa fiu pozitiva si sa am mai multa încredere în mine.

Mi- as spune ca deciziile gresite pe care le voi lua sunt normale, iar datorita lor sigur voi invata ceva si voi deveni mai matura.

Mi-as spune ca lipsa unei familii alaturi nu inseamna ca nu voi fi iubita niciodata sau ca nu voi invata sa iubesc.

Mi-as spune ca iubirile adolescentine sunt trecatoare la fel ca si despartirile.

Mi- as spune ca fiecare piedica ma va intari si ambitiona, important e sa nu cedez niciodata.

Mi- as spune sa nu ma las controlata de nimeni, nici fizic nici emotional. Pentru ca asa risc sa ma pierd pe mine insumi.

Mi-as spune sa traiesc  fiecare etapa a vietii asa cum se cuvine, sa nu ma grabesc  sa cresc si apoi sa ma maturizez precoce.
Mi-as spune ca la 31 de ani o sa fie bine si ca lacrimile vor disparea, pentru ca trecutul m-a intarit si ajutat sa ajung cine sunt astazi. Un om puternic, matur, fericit, implinit, iubit si cu scopuri in viata.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.